ANUNȚ de recrutare Membrii în Consiliul de Administrație SC Antibiotice Iasi S.A:

În conformitate cu OUG 109/2011, Ministerul Sănătății, în calitate de Autoritate Contractantă, a selectat compania SC Quest Advisors SRL pentru a-i asista în procesul de selecție a unui număr de 2 membri reprezentanți ai Ministerului Sănătății în Consiliul de Administrație al SC Antibiotice Iași SA.

Anunțul extins cuprinzând criteriile de selecție și lista documentelor ce trebuie depuse în vederea candidaturii. se găsește pe pagina de internet a Ministerului Sănătății, la adresa www.ms.ro secțiunea informare Noutăți, sau pe www.questadvisors.eu.

Candidaturile cuprinzând documentele solicitate în anunț vor fi trimise/depuse cu confirmare de primire până cel tărziu în data de 26.11.2013, ora 16:00, pe suport hârtie, în plic închis și sigilat, pe care se va menționa: "Procedura de recrutare - Membrii în Consiliul de Adminustrație SC Antibiotice Iași SA Nume și Prenume Candidat"., la adresa de corespondență SC Quest Advisors SRL, str. Ing. Gheorghe Balș nr. 3, et. 4, interfon Quest Advisors SRL, sector 1, cod poștal 011889 București, precum și în format electronic, pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .


FAX RECLAMAȚII

0258.834.600

Situația plăților zilnice

Click aici pentru descărcare fișier*.

*pentru vizualizare aveți nevoie de Microsoft Excel sau Microsoft Excel Viewer.

Program Audiente

  • Director Executiv:

Ec. ALEXANDRU SINEA

Miercuri 10:00 - 12:00


  • Director Executiv Adjunct Economic:

Ec. GABRIELA TODEA

Miercuri 12:00 - 14:00Online

Avem 64 vizitatori online
Copyright © 2018 Directia de Sanatate Publica Alba. Toate drepturile rezervate.